29/03/2024 New York
Dark Light

Blog Post

Oopscars > News > NEWS > Taşıt tanıma sistemleri filoların en büyük çözüm ortağı oluyor

Taşıt tanıma sistemleri filoların en büyük çözüm ortağı oluyor

Taşıt tanıma sistemleri filoların en büyük çözüm ortağı oluyor

KOBİ’ler ve diğer tüm işletmeler için araçlara alınan akaryakıtlar büyük önem arz ediyor. İşletmeler, hem akaryakıt ödemelerini kontrol edebilmek hem de araçların takibini yapabilmek için taşıt tanıma sistemlerini tercih etmektedir. Türkiye’de birçok işletme tarafından kullanılan taşıt tanıma sistemleri, kamu kurumlarının ve araç filosu bulunan ticari işletmelerin yakıt takip etmek için kullandıkları sistemin başında geliyor. Taşıt tanıma sistemi bulunan firmalar, araçlarının yakıt tüketimlerini günlük, haftalık ve aylık olarak raporlama imkanı elde etmekle beraber, her seferinde ödeme yapmak yerine belirli periyotlar ile ödeme gerçekleştirebiliyor. Türkiye’de yaygın olarak kullanılan taşıt tanıma sistemlerine bakıldığı  zaman Opet Otobil, Shell TTS ve Petrol Ofisi Automatic’in ilk sıralarda geldiği görülmektedir. 

Opet Otobil, yakıt takibinde büyük avantaj sağlar

En fazla tercih edilen taşıt tanıma sistemleri arasında yer alan Opet Otobil, müşterilerinin Opet ve Sunpet akaryakıt istasyonlarından akaryakıtlarını almaları için geliştirildi. Yakıt deposuna monte edilen halka şeklindeki cihaz sayesinde dijital dolum işlemlerini gerçekleştiren Opet Otobil, araç kullanıcılarına taşıtından inmeden, nakit ya  da kredi kartı gerektirmeden yakıt alım avantajı sunmaktadır. Opet Otobil, geliştirilen son teknoloji sistem sayesinde araçların yakıt alımlarını tarih, saat, tutar ve kilometre olarak kullanıcı firmanın erişimine imkan tanır. Firmaların araçların akaryakıt giderlerini kontrol etmesine büyük imkan tanıyan Opet Otobil, ayrıca araçların hangi güzergahta bulunması gerektiği konusunda yetkili kullanıcıların öngörü sahibi olmasını sağlıyor. Opet Otobil’in avantajlı dünyasına buradan göz atabilirsiniz. 

Kullanıcılarına internet üzerinden faturalandırma imkanı tanıyan Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS), araçlara yakıt alımı limitlendirme imkanı tanıyor. Böylece araçlar belirlenen yakıt miktarının dışında, yakıt alamıyor. Araçlara monte edilen akıllı halka ve taşıt kimlik ünitesi ile monte işlemi gerektirmeyen akıllı anahtarlık ile akaryakıt alımı sağlayan Shell TTS, kullanıcılarına araçtan inmeden yakıt alım avantajı sunmaktadır.

Petrol Ofisi Automatic, eksik ya da fazla yakıt alımını engeller

Petrol Ofisi Automatic, tüketim limitlendirme özelliği sayesinde araçların fazla ya da eksik yakıt alımının önüne geçer. Hızlı yakıt alım avantajı da sağlayan Petrol Ofisi Automatic ile her yakıt alımında ödeme yapmak zorunda kalmayıp, tek bir fatura ile ödemenizi toplu gerçekleştirebilirsiniz.

1 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *